Zoekplaatjesmiddag in Scheveningen op zondag 12 augustus 2018

Brouwcafé

Beste zoekplaatjesfans,

Het is al ruim twee jaar geleden dat we voor het laatst bij elkaar kwamen in Zeist. Graag nodig ik jullie uit voor een bezoek aan Scheveningen op zondag 12 augustus 2018. De badplaats Scheveningen bestaat dit jaar 200 jaar en viert dat onder het motto Feest aan Zee. Het Haags Gemeentearchief heeft 16 dubbelzijdige billboards geplaatst in Scheveningen Bad, - Dorp (omgeving Prins Willemstraat) en - Haven. Op de billboards staan foto's die tientallen of soms meer dan 100 jaar geleden op dezelfde plaats gemaakt zijn.

Het programma ziet er als volgt uit:
12.45 uur
Je bent welkom in Brouwcafé De Hofnar, Dr. Lelykade 28, 2583 CM Den Haag. Consumpties voor eigen rekening.
14.00 uur
Wandeling van 3 km langs 13 van de 16 billboards. Eindpunt op het Gevers Deynootplein.
circa 16.00 uur Gelegenheid om samen nog ergens wat te drinken
ca. 17.00 uur Einde

Het Brouwcafé is met openbaar vervoer bereikbaar vanaf de stations Den Haag HS en Den Haag Centraal, maar reken op een kleine wandeling vanaf de tram- of bushalte. Op www.treinreiziger.nl kun je zien of er voordelige treinkaartjes beschikbaar zijn. Bij samenreizen per trein kun je voor € 8,95 voor de tweede persoon een meereisretour kopen. Je kunt je reis plannen via www.9292.nl (voer voor het Brouwcafé in Dr. Lelykade 28K. Aan de korte kant van de 2e Haven staan drie horecapaviljoens. Het Brouwcafé zit in het eerste paviljoen gerekend vanaf het Vispaleis, naast DOK 28). Voor de terugreis vanaf het Gevers Deynootplein zijn meerdere lijnen beschikbaar. Kom je met de auto, weet dan dat in Scheveningen overal betaald parkeren is. Van het Gevers Deynootplein terug naar de 2e Haven kan met tram 1 en bus 22.

Natuurlijk is er volop gelegenheid om nader met elkaar kennis te maken, bij te praten en informatie uit te wisselen. Bijdragers, bezoekers en inzenders van zoekplaatjes.nl, onbekendinnederland.nl en inoudeansichten.nl zijn hierbij van harte uitgenodigd. Er kunnen maximaal 25 mensen mee.

Je kunt je aanmelden via het emailadres wim@zoekplaatjes.nl.
Ik zal dan via e-mail z.s.m. doorgeven of je meekunt.

Met vriendelijke groet,

Wim de Koning Gans
Billboard