Spelregels van Zoekplaatjes

1. Niet alle ingezonden foto’s kunnen geplaatst worden. De redactie let met name op de kans dat de locatie te vinden valt. Bosgezichten en opnamen van landweggetjes of boerderijen zonder bijzondere kenmerken maken geen kans. Foto's van personen waarbij de omgeving van ondergeschikt belang is komen evenmin in aanmerking. De aantrekkelijkheid van het beeld wordt meegewogen. Over de uitkomst wordt niet gecorrespondeerd.

2. Wanneer de foto geschikt bevonden wordt, plaatst Zoekplaatjes de gegevens die de eigenaar heeft ingestuurd op de website, met uitzondering van het postadres. Het e-mailadres van de inzender wordt geplaatst op een beveiligd gedeelte van de site waarvoor het nodig is een gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren.

3. Wanneer de foto te koop of te ruil is geeft de inzender vooraf de prijs aan. De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Wanneer de oplossing gevonden wordt, dient de inzender de foto tot uiterlijk n week na het vaststellen van de oplossing te reserveren voor de oplosser tenzij deze eerder te kennen geeft de foto niet te willen kopen. Wanneer de inzender een foto niet meer in bezit heeft dient hij of zij dat direct te melden aan infozoekplaatjesnl.

4. De oplosser (bij meerdere oplossers is dit de eerste door de redactie vermelde persoon op de pagina https://www.zoekplaatjes.nl/nieuws.html) heeft bij te koop staande foto's het recht de foto te kopen voor de vermelde prijs. De oplosser moet daartoe binnen een week na vaststelling van de oplossing contact opnemen met de eigenaar.

5. De vermelde vraagprijzen zijn bepaald door de inzenders en vallen buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van Zoekplaatjes. Het vermelden van prijzen gebeurt om te voorkomen dat identificatie zou resulteren in een hogere prijs.

6. Inzenders die zich niet aan de spelregels houden kunnen van verdere deelneming uitgesloten worden.

spelregels 21-2-2009 tot 16-11-2010

spelregels vr 21 februari 2009