Uitleg gegevens over prijs en beschikbaarheid voor ruil

Op Zoekplaatjes wordt vermeld of een foto te ruil en/of te koop is, en de eventuele prijs. Deze informatie is verstrekt door de eigenaar op het moment van inzending. Het vermelden van prijzen gebeurt om te voorkomen dat identificatie zou resulteren in een hogere prijs. De vermelde vraagprijzen zijn exclusief verzendkosten.
Wie de oplossing vindt, heeft als eerste het recht de foto voor de vermelde prijs te kopen. Men dient daartoe binnen vier weken na het vinden van de oplossing contact op te nemen met de eigenaar. De eigenaar mag de foto dus niet verkopen tot de oplossing gevonden is, en nadat de oplossing gevonden is moet hij/zij de foto vier weken reserveren voor de vinder van de oplossing, tenzij deze eerder kenbaar maakt de foto niet te willen kopen.

De redactie van Zoekplaatjes vraagt uw begrip voor het feit dat de informatie over beschikbaarheid en prijs niet voor alle foto's tot in lengte van dagen actueel gehouden kan worden. Hoe langer het geleden is dat een zoekplaatje is opgelost, hoe groter de kans dat het niet meer beschikbaar is, of dat de prijs inmiddels veranderd is.

terug