Zoekplaatje 3577 

Inzender: Chris van Miltenburg Uitleg    Beschikbaarheid: te koop of te ruil wanneer het zoekplaatje niet mijn eigen verzamelgebied is (ansichtkaarten Harlingen); prijs: € 15,00  Uitleg

Gegevens: Fotokaart zeer waarschijnlijk van het bezoek van H.M de Koningin aan de provincie Friesland in 1905. Kaart zat bij meerdere kaarten van Harlingen, alleen dit is geen Harlingen.

Herkomst: gekregen van iemand uit Nederland.

Datering: 1905    Formaat: 14 x 8,5 cm   Extra beelden: vergroting  achterzijde  

Geplaatst: 5 november 2021


 Reacties op Zoekplaatje 3577 
De nieuwste inzending staat bovenaan!

opgelost!

Hoogstraat hoek Herenwaltje, Harlingen

Chris: in mijn antwoord zit een foutje:...Het pand aan de linkerkant is vernieuwd...., dit moet de rechterkant zijn. Sorry voor het ongemak.
Vrijdag 5-11-2021 21:57:58Chris: Ja, als eerste hartelijk dank voor de oplossing. Het pand wat aan delinkerkant staat moet dan de Rode Ploeg zijn, dan de brug en de boog. Het pand aan de linkerkant is vernieuwd, dus ja, Harlingen. Nogmaals dank, ik had van alles bekeken, maar niet deze straat.
Vrijdag 5-11-2021 21:49:49d.kralt: Dit is 100 % Harlingen. Het eerst pand rechts staat op de hoek van van de Hoogstraat en Herenwaltje. Het tweede pand rechts staat ook op de hoek van de Hoogstraat en Herenwaltje, alleen dan aan de andere kant van het water. Dit pand staat er nog steeds. Zie onderstaande link met een foto vanaf de andere kant genomen.
Website: http://collections.tresoar.nl/digital/co [...]
Vrijdag 5-11-2021 12:09:59  Om een reactie te plaatsen kunt u onderstaand formulier gebruiken. Velden met een * zijn verplicht.  
U ontvangt een e-mailbericht waarin staat hoe u een foto naar de redactie kunt sturen.   

naam *  e-mailadres *     
Wat is woord één in deze zin? vul dit hier in *
opmerkingen *


internetadres (incl. http:// of https://):